DHEA-test

JUST NU – UTFÖRSÄLJNING: swisha och få 10% rabatt 590kr/test

Produkten postas från oss 2-5 vardagar efter din beställning, som är genomförd när du har betalat via PayPal – eller med swish, om du vill ha 10% rabatt.

Posta gärna ditt prov genast, även om ZRT klarar att analysera saliv som är någon vecka eller två. För vid hög arbetsbelastning kan det dröja upp till 4 veckor efter att ZRT mottagit ditt prov, innan du får ditt testsvar.

För tester som tas via saliv måste du själv skaffa kuvert och porto till eftersom regler för internationella försändelser inte tillåter ZRT att göra det.  Vi rekommenderar dig att skicka provröret i vanligt vadderat kuvert och att det går med normal post eftersom ZRT klarar att analysera blod och saliv som är någon vecka eller några veckor. 

Ord pris: 655:50 kr

SWISHA OCH FÅ 10% RABATT: 590 kr/test (ord pris 655:50 kr)
Swish-nr: 0708 60 90 76 Skriv vilket eller vilka hormoner du vill testa.

Köp ditt test här och få det direkt hem i brevlådan – enkelt och bekvämt


DHEA är ungdomshormonet framför alla.
Ett hormon som minskar med åren, men som du själv kan öka genom regelbunden meditation. I en studie på kvinnor 45-50 år som mediterade och de som inte mediterade upptäckte man att kvinnorna hade 47 % högre halt av DHEA om de mediterade, för män var siffran lite lägre 37 %.

DHEA produceras av binjurarna och gör så att vi kan bibehålla feminina och maskulina egenskaper, motverkar fetma, åldrande, stress, PMS-besvär, menopausproblem. Medicinska studier om DHEA har visat att låga DHEA värden hos människor ger ökad risk för cancer, hjärtsjukdom, benskörhet, extrem övervikt, diabetes och för tidigt åldrande.

DHEA skyddar mot bakterie- och virusinfektioner, dessutom hjälper hormonet mot hjärtsjukdomar.

I en studie på 5000 kvinnor på Guernsey-ön i Storbritannien hade kvinnor som utvecklat bröstcancer onormalt låga DHEA-värden. Den största risken för cancer hörde samman med det lägsta DHEA värdet.

Du behöver DHEA för att motverka:
1) fetma
2) förtidigt åldrande
3) stress
4) PMS-besvär
5) menopausproblem
6) cancer

Du behöver DHEA för att bibehålla:
1) feminina och maskulina egenskaper
2) fett- och mineralomsättning

Kan jag få för mycket DHEA?
Nej enligt de flesta studier kissar du ut det.
Vissa läkare hävdar dock att du kan få det om du tar stora doser av kosttillskott.

Köp DHEA-test och ta provet i lugn och ro hemma hos dig – svaret kommer med posten.

Köp ditt test här och få det direkt hem i brevlådan – enkelt och bekvämt