D-vitamin-test

Produkten postas från oss 2-5 vardagar efter din beställning, som är genomförd när du har betalat via PayPal. Detta är ett blodtest.

Posta gärna ditt prov genast, även om ZRT klarar att analysera blod och saliv som är någon vecka eller två. För vid hög arbetsbelastning kan det dröja 1-4 veckor efter att ZRT mottagit ditt prov, innan du får ditt testsvar.
Pris: 897:50 kr (testet) + 53:- (betalavg och frakt) = 950:50 kr

Köp ditt test här och få det direkt hem i brevlådan – enkelt och bekvämt
D-vitamin är egentligen ett hormon. D-vitamin är unikt bland vitaminerna. Det är ett steroidhormon, som våra könshormoner testosteron och östrogen. D-vitamin bildas i huden när solen lyser på oss och du måste sola varje dag 15-30 min mitt på dagen utan solkräm och utan att duscha efter för att få i dig dagsbehovet. Problemet i Sverige är att solen bara är stark nog under sommarmånaderna och mitt på dagen. Med maten som fet fisk och ägg får vi ytterst lite D-vitamin och behöver mer i form av kosttillskott. De flesta svenskar har brist på D-vitamin speciellt under vintermånaderna. Mörkhyade och de som undviker solen drabbas värst. D-vitamin är billigt, säkert och biverkningsfritt i högre doser än man tidigare trott.
Brist på D-vitamin kan ge nästan vilka sjukdomar som helst som:
1) Infektionssjukdomar
2) cancer
3) hjärtsjukdom
4) benskörhet,
5) autism,
6) generell värk/fibromyalgi,
7) vinter- och vårdepressioner…
8) För tidig död
Kan jag få för mycket?
Det är normalt svårt att få i sig farliga mängder D-vitamin. I de fall de hänt har folk tagit mycket stora doser (30 000-4000 E per dag eller mer under lång tid). Notera att officiella rekommendationer från Livsmedelsverket 400 E är föråldrade och otillräckliga.
______________________________________________________

TESTA DIN HORMONNIVÅ Här är internationellt välrenommerade tester som du enkelt gör hemma hos dig och sedan får svaret direkt i din brevlåda. HormonHarmoni.se erbjuder dig mycket moderata priser:
Östrogen-test
Progesteron-test
Testosteron-test
DHEA-test
Kortisol-test
D-vitamin-test

______________________________________________________

STÖD OSS - KLICKA HÄR! Stöd oss genom att köpa dina produkter och tjänster via länkarna här nedanför. På så sätt får vi möjligheten att fortsätta vårt jobb att skriva, informera och prata om hormoner och hälsa.
Friways produkter
Konsultera Lotten Odh
Holistic: www.hormonharmoni.vitamera.se

_________________________________________________________________________