Kurs i detox, jan -21

Följ med oss på en tre veckor lång kurs där du får lära dig äta mat som stödjer dina hormoner, lär dig om detox och mat för att stoppa inflammationer i kroppen.

Du kommer under hela tiden få äta dig mätt på god och närande mat. Detox och antiinflammatorisk mat är inte en svältkur men det kan hända att du går ner i vikt när kroppen får rätt mat för att kunna balansera sig. Har du undervikt kan det även balansera sig åt andra hållet. Jag hjälper dig att få ett verktyg för att kunna hålla din kropp i trim långt upp i åldern.

Jag som håller i kursen heter Lotten Odh och har arbetat med mat som hälsa i 30 år. Jag har själv botat mina hormonella problem och andra autoimmuna sjukdomar med hjälp av mat och detox. Nu delar jag med mig av mina erfarenheter till dig som vill ta tag i din hälsa.

Många av oss har rest mycket och utsatt oss för andra kulturers parasiter utan att tänka på att de kanske finns kvar och växt till sig. Vi har inte heller alltid ätit på bästa sätt. Detta kan leda till att vi dragit på oss parasiter, gifter och annat som blockerar våra hormoner och vår hälsa. Jag hjälper dig att ta tag i din hälsa genom att detoxa med örter och mat och sedan hitta ett hållbart sätt att äta som passar just dig och din kropp. Vi är alla individer och behöver därför anpassa vår mat och livsstil till var vi befinner oss i livet och vilka svagheter vi ärvt eller utvecklat.

Har du klimakteriebesvär, PMS, infertilitet eller autoimmun sjukdom kan du påverka detta i en positiv riktning genom att ge din kropp hjälp att rensa ut det som står i vägen och bygga upp din tarmflora och immunförsvar.

Du får daglig ledning i tre veckor genom en face book-grupp och zoommöten. Om coronan tillåter kommer vi även ses personligen när vi börjar och slutat kursen.

Vi kommer utgå från boken Harmoniska Hormoners 21 veckors recept.

Kursen börjar med personligt coronasäkert möte torsdag 28/1-21 kl 18.00-20.00. Kursen slutar med personligt möte den 18/2-21 kl 18.00-20.00. Däremellan kommer vi ha daglig kontakt i vår face book grupp och två zoommöten där vi delar erfarenheter.

Pris: 1800 kr då ingår bok och undervisning. Till detta kommer en kostnad på kosttillskott för detox och andra kosttillskott du kan behöva efter individuell konsultation.

För information och intresse hör av dig till Lotten 0705764291